Thursday, January 6, 2011

tajukless




berjuang sampai titisan hingus terakhir!

kamon chemistry! 


Tuesday, January 4, 2011

nombor ekor.


*27*

mu adalah antara mereka yang sudi melayan repekan aku kat sini.
'sepupu' yeaaaa. lambat laun mesti 'kembar' aku pun buleh paham.
ngeh3. takpeeee. 
bila kite ngan dak2 kita, aku rasa enjoy sgt.
eksaited doe aku nk tunggu next hangout event kite sume.
kamon2. bila pulak nk buat niiiiii
aku harap joy ni sume akan bertahan sampai kita grad. ho yeah! 
xD



*1088*

mu insan yg punya suara paling sedap pernah aku jumpe kat utp. 
hahah. mu pernah jadi hero kitorg yg stranded malam2 bute. ngeh3.
thank yu pasal tu tauuuu
sebenanye aku malu nk ckp ngan mu ngan geng2 mu sume. 
kat fesbuk je la aku berani merepek ngan mu. hehehe.
so paham2 la ye kalau aku wat dekk je kalo jumpe mu kat koridor mane ea.
ngeh3. 4 tahun lagi mu akan jumpe aku, so aku harap mu bersabar la dengan repekan aku eaaa.
hahaha. eh trip kelas kita pegi landen make sure jadi tau!
habis koman pegi langkawi ar shopping chocolate!!
xD




*1717*


mu rumet pertama aku kat utp nih, 
aku ingat gi malam tu mu sakit perut. heheh. sian aku nengok.
skrg mu jd kawan baik rumet aku
dan mu akan jumpa dia kat sini lagi 4 taun.
kalau dia gedik2 mu lempang je dia sampai lebam. ngeh3. tipu je.
aku respek mu sgt skrg sebab yg aku tau,
mu pegang kuat pada prinsip hidup mu.
keep it up bebeh. 
kalau aku terlebih lagha, berpesan2 lah pada aku eh. 
xD









ade lagi ke orang yang nak menurun nombor ekor nih?
cepat ngangkung sekaranggg

Sunday, January 2, 2011

nak gi kubur einstein. nak menurun.

hoi hoi. esok exam FIZIK hoiiii!!!


tolong la struggle jawab. 
ni je harapan hidup aku.


Saturday, January 1, 2011

a new year has begun

aku tak selebret new year pon
aku cuma harap aku akan jadi insan yang baik dengan semua orang
ingat best ke hidup kalau ada hater?

mission to be accomplished:


COME OUT WITH NEW PLAUSIBLE PRANKS

awas! hahahahaha