Wednesday, July 28, 2010

ini satu tragedi

SEMALAM.
amirah masak nasik.
gua tukang beli lauk kat pak ali.
tengah duk ushar2 lauk tu,
gua nampak nasi tomato.
nyum nyum.
meleleh saliva gua macam air terjun niagara.
takpe takpe.
beli esok.
kalau beli hari ni membazir je amirah masak.

HARI INI
gua pegi pak ali dengan semangat membara bagai obor olimpik
dengan harapan jitu agar dapat makan nasik tomato.
gua melangkah dengan penuh keyakinan
pegi kat bahagian hujuuunnnngggg skali.
tapi....
segalanya buat gua nak commit suicide.
nasi tomato takdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

T_T

gua pon dengan penuh kepiluan amik je nasik putih ngan kari.
balik bilik gua meraung telepon cik saripah.
cik saripah pulak ketawakan gua macam langsuir.
ceyt.
awas kau pak ali







alhamdulillah ada nasik. orang palestin nak minum air kosong pon tak boleh

Monday, July 26, 2010

saya nak clash ngan awak!

oh Fundamental of Programming,
awak telah kecewakan saya masa test aritu.
kita tidak lagi serasi bersama.
pergilah.
jangan ganggu fikiran saya lagi.

Tuesday, July 13, 2010

my next goal



perfect!
takleh belasah orang sebenar, belasah mugo ni pon jadi laaaaa

Saturday, July 10, 2010

a confession

saya rindu awak,
tapi saya lagi rindu tuhan saya
saya sayang awak,
tapi saya lagi sayang nabi dan agama saya
saya cinta awak,
tapi saya tak boleh cinta awak lebih dari saya cinta mak ayah saya
sebab saya tau, 
mereka takkan kecewakan hati saya.
awak jugak pon kan?




har har har. amacam? jiwang tak post gua?