Friday, July 24, 2009

bile saye bosan





p/s: melaram dengan kemere orang lain je tu

Wednesday, July 22, 2009

love is in the air








snap mase hari muhibbah aritu
pict lain takmo bubuh
wat bazir storage je
muehehe

Sunday, July 19, 2009

poppih ngetag

1.Bekas kekasih saya adalah :
jenama tupperware

2.Saya sedang mendengar :

raihan & man bai - harapan ramadhan. dok sabo pose wehhhh

3. Mungkin saya patut :
lempang seseorang. tangan saye gatal laaa

4. Saya suka :
buat ape yang saye suke. korang tak suke? ehh ehh! ade dinosaur! DEBUSH!! terajang gluteus maximus

5.Sahabat-sahabat baik saya:
lumi & toshi. noki pon nak jugak? ye lahh...


6.Saya tak paham :
kenape setiap kali saye order teh tarik, buih dia mesti kat atas. aritu saye order teh tarik buih bawah, saye kene lempang ngan mak saye. ape salah saye?

7.Saya kehilangan :
kesan tapak kaki kat atas lantai. memang tak jumpe-jumpe


8.Ramai yang berkata :
saye ni bodoh. tak tau la kenapa. saye rase bodoh tu maksudnye gorgeous kot.

9.Makna nama saya :
precious gems @ special. tapi saye rase macam saye ni piece of germs je.

10.Cinta itu adalah :
sebuah perkataan dalam bahasa melayu. cinta juga merupakan seorang watak dlm cerita 'ada apa dengan cinta' lakonan dian sastrowardoyo


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
menopang dagu dan menonton drama. itulah mak saye


12.Saya akan cuba :
teruskan semua perangai keji saya kat sekolah. this is the final year beb. bodo ar kalu x enjoy.

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
mana ade 'selamanya'. selama-lamanya lah. tatabahasa pon menonggeng. ade hati nak interview orang


14.Telefon bimbit saya :
berry hitam. tapi doraemon dah guna kain perentas masa kat enset saye, tetibe je jadi enset buruk. buruk pon buruk la. janji saye ade enset.

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saye berlari macam dinosaur. lewat bangun! subuh gajah!

16.Saya paling meluat apabila :

deal dgn orang yang bertindak cepat sikiiitt je dari siput babi mati.

17.Pesta/Parti adalah :
membosankan. hell, i hate crowds


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
kuda name HAPPY LEADER.
die baik sangaaattttttttt ngan saye.... tapi dah setaun saya tak naik die. fractured radius punye pasal. dayem.

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
zaman tadika st teresa. buleh conteng kete ayah, buleh main gelongsor. buleh makan aiskrim pakcik itik, buleh belasah budak laki tanpa rasa bersalah. wakaka

20.Hari ini :
saye kempunan tengok kawan2 saye makan nasi ayam

21.Malam ini saya akan :
melalak sebelum tido

22.Esok pula saya akan :
abiskan cuti umum saye dengan menemani junior2 main tepung

23.Saya betul-betul inginkan :
duit belanje sekolah saye jadi banyak. sebab saye nak bayar utang saye kat ayah, pastu saye nak bunuh doremon yg tukar enset saye tuh. pastu saye nak beli enset baru.

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
woss. tudung dop jentat laaa

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
pusat dibeli-terbelah ade dop? saye prefer hok ni agy

26.Makanan Barat atau Jepun :

ofkos makanan barat. baik untuk menambahkan berat. kalu makanan jepun, baik kekoh selipar je


27.Bilik yang terang atau gelap :
terang aaa. setakat ni saye dop penoh pon tolong bayor bil elektrik. tu pasal saye joli ngat tuh


28.Makanan segera adalah :
makanan hok buat pale saye benak dan senak. tapi bakpe sedap ngat aaa?

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
" doh gane nye leni? "

30.Siapa yang anda mahu Tag?
saye kan budak baik. saye tak nak tag sape2 pon. saye buat je. mamat ni yang suruh saye buat.


Friday, July 17, 2009

can I ask 1 question?

aku ni tak layak ke nak rase bahagia?