Friday, August 22, 2008

kala malam bulan mengambang~

malam kedua trip,
jalan jalan sogo ngan lenlen ngan alya ngan nanie....
tetibe separate gan diorg, pastu gi cari rantai ngan ain...
pastu gi kedarah jap kat mcd...kring2~ nuzran call rupenye...

ellow diday,
geng aku sampai doh...
kitorg ade kat mama chops papa grill..
kat depan hotel....

ok ok.beres2
.. kekgi aku smpi ah situ..tgh kat mcd ngan ain....
k, bye~


geng die....budak nadwah skali ngan aku...
aku x kenal pon mane2 guy kat nadwah tuh...
standard ahhh~
jd alim kat sane...
agagaga

jom ain~ gi kat nuzran... geng die tunggu dh....

pastu kitorg pon gerak la tuju ke mama chop tuh...
aku pon masuk la dlm kedai tuh...duduk kat bar. blakang aku ade nuzran. mamat ni x nmpk ah muke aku... ekekeke....pastu nuzran tny,

eyy diday~paling ahh blakang


malu ah beb~



cis...taik kucing mu malu....

ye la ye la.....

lantas aku pon berpaling....



rahang aku nak jatuh!!
mamat nih keee??
alaaaaamaaaaaaaaaakkkkkkkkk~

kitorg pon smbang2....
ain ngan nuzran membatu jek...
ini gath nuzran ngan si dia ke,
gath aku ngan si dia?
aku rase ni nuzran punye gath nih....
aku sekadar nyibuk je....
tp apsal aku rase semacam~
aku ckp ngan die cam dah lame kenal jek.....
padahal ni kali kedua aku jumpe ngan die....
tp kan....mulut die jahat!!!! malam tu paling bahagia ah ....
smbg ngan dia....
aiyak!!!

knape??????

wajah die, tanpa songkok mcm kat nadwah
seluar dia, tanpa slack skima mcm kat nadwah
kasut dia, tanpa black leather shoes mcm kat nadwah
baju dia, tanpa baju tshirt biasa mcm kat nadwah
bau dia, aroma wangian lelaki sejati
suara dia, menggoncang sanubari
wajah dia, persis cahaya bulan mengambang malam tu
senyuman dia, seolah olah mcm kene celup ngan madu

ain~
adakah....




ku t'lah jatuh cinta?